8 Potatisar
2 Morötter
1 Purjolök eller vanlig lök
1,5 dl köttbuljong (tärning+vatten)
400 g Falukorv
2 Äpplen (Kan uteslutas)
1 dl Mellangrädde
1 msk Curry
0,5 tsk Salt
1 krm Svartpeppar
1) Skala och skär potatis och morötter i tärningar. Skölj och ta bort fula partier av purjolöken. Skär dem i bitar.
2) Lägg potatis, morötter och löken i en gryta. Tillsätt buljongen. Låt småputtra under lock ca 10 minuter.
3) Skär korven i bitar. Skölj äpplena, skär dem i klyftor eller bitar och ta bort kärnorna.
4) Blanda mellangrädde med curry, salt och svartpeppar.
Lägg korv och äpplen i grytan. Häll i currygrädden. Låt småputtra ytterligare 10 minuter till under lock.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…