Ingredients
1.5 lbs. boneless skinless chicken breasts
¼ tsp. pepper
1 tsp. dried thyme
1 tsp. minced garlic
6 slices bacon sliced and cooked
1.74 oz. chicken gravy dry mix packets (2 PACKETS that are .87 oz. each)
1¼ cup water
⅔ cup heavy cream ADD AT THE END
Instructions
Add the chicken to the slow cooker. Sprinkle over the pepper, thyme, garlic and bacon.
In a small bowl mix together the gravy mix packet and the 1¼ cup water until smooth. Pour the gravy over the chicken.
Cover and cook on HIGH for 3.5 hours or on LOW for 6 hours without opening the lid during the cooking time.
When the cooking time is done, add the heavy cream. Shred the chicken with 2 forks and give everything a gentle stir until the gravy and the cream are mixed.
Serve over rice or mashed potatoes.
Enjoy!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng