Placeholder

Crème brûlée cheesecake bars

Ingredienser

Botten:
9 digestivekex
2 msk socker
50 g smält smör

Fyllning:
1,75 dl socker
1,5 msk vetemjöl
200 g Philadelphiaost
3 ägg
3 msk vispgrädde
3 msk crème fraîche
1 tsk vaniljextrakt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en form, 20 x 20 cm, med bakplåtspapper.

2. Mixa kexen och sockret, blanda med det smälta smöret och tryck ut smulblandningen i formen. Grädda 8 - 10 minuter.

3. Ta ut och låt svalna medan du gör fyllningen. Sänk ugnen till 150 grader. Vispa ihop osten med socker och mjöl och vispa i grädde, crème fraîche och vaniljextrakt tills du har en jämn smet.

4. Häll fyllningen i formen och grädda ca 55 minuter. Låt svalna. Skär upp i rutor. Strö över litet socker och bränn av det med en brännare. Dekorera ev med vispad grädde och färska hallon.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.