Botten:
9 digestivekex
2 msk socker
50 g smält smör
Fyllning:
1,75 dl socker
1,5 msk vetemjöl
200 g Philadelphiaost
3 ägg
3 msk vispgrädde
3 msk crème fraîche
1 tsk vaniljextrakt
1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en form, 20 x 20 cm, med bakplåtspapper.
2. Mixa kexen och sockret, blanda med det smälta smöret och tryck ut smulblandningen i formen. Grädda 8 - 10 minuter.
3. Ta ut och låt svalna medan du gör fyllningen. Sänk ugnen till 150 grader. Vispa ihop osten med socker och mjöl och vispa i grädde, crème fraîche och vaniljextrakt tills du har en jämn smet.
4. Häll fyllningen i formen och grädda ca 55 minuter. Låt svalna. Skär upp i rutor. Strö över litet socker och bränn av det med en brännare. Dekorera ev med vispad grädde och färska hallon.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…