Placeholder

Creamy tarragon stew

Ingredienser

500 g potatis, tunna skivor
--
1 gul lök, hackad
2 st vitlöksklyftor, hackade
500 g vegofärs
4 dl crème fraiche
2 tsk sojasås
2 msk grönsaksfond
2 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
1 kruka färsk dragon
10 st enbär, mortlade
1 dl soltorkade tomater, i bitar
--
Något grönt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader. Fördela potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Baka högt upp i ugnen ca 30 minuter, salta och ringa över olja ca 10 minuter innan det är klart.

2. Stek lök och vitlök, tillsätt färsen när löken mjuknat. Tillsätt resten av ingredienserna till grytan, rör om ordentligt och låt puttra ca 5 minuter. Smaka av med peppar.

3. Servera grytan med potatisen och något grönt.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr