4 dl couscous
1 msk grönsaksbuljong
250 g körsbärstomater
135 g soltorkade tomater
200 g mango
3 msk olivolja
1/2 dl färskpressad citronjuice
40 g hackad bladpersilja
1 tsk salt
1 påse babyspenat (à 65 g)
150 g salladsost
50 g parmesanost
1/2 dl pumpakärnor
ev olivolja att ringla över
ev citronskal
Receptet är för 4 personer.
1. Tillaga couscousen med grönsaksbuljong enligt anvisning på förpackningen.
2. Dela körsbärstomaterna. Skär de soltorkade tomaterna i strimlor och tärna mango.
3. Blanda couscousen med olivolja, citronjuice, persilja, mango, tomater och soltorkade tomater.
4. Krydda med chiliflakes och salt. Vänd försiktigt ner spenatbladen.
5. Lägg upp couscoussalladen på ett stort fat. Smula över salladsosten. Hyvla över parmesanen och strö över pumpakärnor. Ringla gärna över lite olivolja och strö ev över citronskal.
Servera gärna tillsammans med bröd.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…