Placeholder

Couscoussallad med salladsost

Ingredienser

4 dl couscous
1 msk grönsaksbuljong
250 g körsbärstomater
135 g soltorkade tomater
200 g mango
3 msk olivolja
1/2 dl färskpressad citronjuice
40 g hackad bladpersilja
1 tsk salt
1 påse babyspenat (à 65 g)
150 g salladsost
50 g parmesanost
1/2 dl pumpakärnor
ev olivolja att ringla över
ev citronskal

Gör så här

Receptet är för 4 personer.

1. Tillaga couscousen med grönsaksbuljong enligt anvisning på förpackningen.

2. Dela körsbärstomaterna. Skär de soltorkade tomaterna i strimlor och tärna mango.

3. Blanda couscousen med olivolja, citronjuice, persilja, mango, tomater och soltorkade tomater.

4. Krydda med chiliflakes och salt. Vänd försiktigt ner spenatbladen.

5. Lägg upp couscoussalladen på ett stort fat. Smula över salladsosten. Hyvla över parmesanen och strö över pumpakärnor. Ringla gärna över lite olivolja och strö ev över citronskal.

Servera gärna tillsammans med bröd.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.