Placeholder

Colorful cauliflower

Ingredienser

500 g blomkål, buketter
3 st morötter, strimlade
4 st vitlöksklyftor, skivade
0.5 röd chilipeppar, tunt skivad
100 g smör
2 msk curry
--
3 dl cashewnötter, krossade
5 dl matyoghurt
2 st salladslökar, tunt skivade
1 kruka färsk koriander, grovhackad

Gör så här

1. Stek blomkål, morötter, vitlök och chili i olja tills att grönsakerna blivit lätt sotade. Salta och peppra. Tillsätt smör och curry och stek några minuter tills att blomkålen börjat mjukna.

2. Tillsätt cashewnötter och matyoghurten. Rör om, låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Servera när grytan blivit varm och toppa med salladslök, chili, och koriander.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.