1 Servering
20 cl Aperol
1/2 dl kaffebönor
Tonic
1 skiva grapefrukt för garnering
Isbitar
Placera kaffebönorna i ett glas med Aperol och låt det vila i några timmar, ta sedan ur kaffebönorna.
Tillsätt coffee infused Aperol i ett glas, fyll på med is och toppa med tonic. Garnera med en grapefrukt-skiva.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…