* 2 dl kycklingbuljong
* 2 ½ dl quinoa
* 2 burkar tonfisk (avrunna)
* 1 morot, fint riven
• 1 liten bit röd paprika, finhackad
* 2 vitlöksklyftor
* 2 uppvispade ägg
* ½ tsk paprikapulver
* ½ tsk mald spiskummin
* lite chiliflakes
* 1 tsk rivet citronskal+1 msk juice
* 2 msk finhackad persilja
* 2 msk gräslök
* Ev. Mjöl
* svartpeppar+salt
* olja att steka i
Koka upp quinoa i kycklingbuljong.
Hacka lök, vitlök och paprika och riv moroten. Stek dem därefter mjuka i lite olja.
Ta bort från spisen och blanda i tonfisk och ägg. Därefter i persilja, gräslök, citronskal+juice.
Ha i spiskummin, paprikapulver och chiliflakes och blanda väl om till en jämn smet.
Forma biffar av smeten (ca 1 dl per styck). Täck över och kyl 15 minuter tills de är fasta i konsistensen.
Hetta upp olja i en teflonpanna och fräs ca 3-4 minuter per sida.
Servera med quinoa och gräddfil med lite citron+chili+citronskal
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…