Placeholder

Claos Tonfiskbiffar

Ingredienser

* 2 dl kycklingbuljong
* 2 ½ dl quinoa

* 2 burkar tonfisk (avrunna)
* 1 morot, fint riven
• 1 liten bit röd paprika, finhackad
* 2 vitlöksklyftor
* 2 uppvispade ägg
* ½ tsk paprikapulver
* ½ tsk mald spiskummin
* lite chiliflakes
* 1 tsk rivet citronskal+1 msk juice
* 2 msk finhackad persilja
* 2 msk gräslök
* Ev. Mjöl
* svartpeppar+salt
* olja att steka i

Gör så här

Koka upp quinoa i kycklingbuljong.

Hacka lök, vitlök och paprika och riv moroten. Stek dem därefter mjuka i lite olja.
Ta bort från spisen och blanda i tonfisk och ägg. Därefter i persilja, gräslök, citronskal+juice.
Ha i spiskummin, paprikapulver och chiliflakes och blanda väl om till en jämn smet.

Forma biffar av smeten (ca 1 dl per styck). Täck över och kyl 15 minuter tills de är fasta i konsistensen.

Hetta upp olja i en teflonpanna och fräs ca 3-4 minuter per sida.

Servera med quinoa och gräddfil med lite citron+chili+citronskal

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.