8–10 portioner
3 dl vispgrädde
150 g vit choklad, smält
1 äggula
Smaksättning
3–4 tsk pressad citron
100 g vit choklad, hackad
GÖR SÅ HÄR
1. Vispa grädden fluffig, men inte för fast för då blir moussen grynig. Tillsätt den vita, smälta chokladen samt äggulan.
2. Blanda försiktigt ihop grädden, chokladen och äggulan till en slät mousse.
3. Rör ner pressad citron efter smak och hackad vit choklad. Blanda slarvigt så citronen inte blandas ut helt i gräddblandningen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng