Placeholder

Citronkräm

Ingredienser

3st Citroner
3st Ägg
170g Socker
65g Smör

Gör så här

1. Borsta citronerna i varmt vatten och torka av dem. Riv av zesten och klyv sedan citronerna och pressa ur saften.

2. Vispa samman ägg och socker i en skål som tål värme. Tillsätt zesten och saften. Sätt skålen i en kastrull med kokande vatten och vispa tills krämen tjocknat.

3. Ta skålen från värmen och rör ner fettet och låt sedan svalna.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.