3st Citroner
3st Ägg
170g Socker
65g Smör
1. Borsta citronerna i varmt vatten och torka av dem. Riv av zesten och klyv sedan citronerna och pressa ur saften.
2. Vispa samman ägg och socker i en skål som tål värme. Tillsätt zesten och saften. Sätt skålen i en kastrull med kokande vatten och vispa tills krämen tjocknat.
3. Ta skålen från värmen och rör ner fettet och låt sedan svalna.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…