5 dl Vispad grädde
1 Burk Kondenserad Mjölk
Saft och river Skal från
1 Citron
1. Vispa grädden hårt.
2. Häll över den kondenserade mjölken.
3. Blanda i citronsaft och skal och blanda väl.
4. Häll över i form och frys i minst 3 timmar.
5. Servera med rårörda bär, rostade nötter eller det du har hemma.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…