3 äggulor
3 äggvitor
1 dl socker
4 gelatinblad
1,5 dl grädde
1 citron
1. Blötlägg gelatinbladen minst 5 minuter. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt. Vispa grädden för sig och vitorna vispas i en ren, torr bunke för sig till hårt skum.
2. Riv skalet och pressa saften från citronen i äggsmeten.
3. Krama ur gelatinbladen och smält dem i litet vatten i en kastrull. Rör ned det smälta gelatinet i äggsmeten. Blanda försiktigt ned äggvitorna i äggsmeten och därefter grädden. Rör om försiktigt så att luftigheten behålls.
4. Häll fromagen i små snygga glas och ställ kallt ett par timmar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…