400 g kassler
0,5 röd paprika
0,5 gul paprika
1 bit purjolök
1 - 2 tsk curry
3 dl grädde
salt, peppar
dill
1. Skär kasslern i strimlor och hacka paprika och purjolök. Lägg kassler, paprika och purjolök i en stekpanna, krydda med curry och stek tills paprikan blivit mjuk.
2. Häll över grädden och låt koka ett par minuter. Smaka av med salt, peppar och torkad dill.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…