400 g innanlår av fläskkött
1 gul lök
2 dl vispgrädde
2 msk vetemjöl
1 msk paprikapulver
1 msk curry
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
3 msk tomatpuré
3 dl vatten
2 msk matolja
1. Skala och tärna löken. Strimla köttet. Blanda grädde och vatten. Blanda mjöl, salt, peppar, paprikapulver och curry i en stor plastpåse. Lägg i köttstrimlorna och skaka om.
2. Värm upp oljan och fräs löken mjuk. Tillsätt köttet och låt det fräsa en stund. Slå på gräddvattnet och tillsätt tomatpurén. Sjud ca 15 minuter.
3. Servera gärna med kokt broccoli och ris.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng