Placeholder

Chou-chou

Ingredienser

400 g innanlår av fläskkött
1 gul lök
2 dl vispgrädde
2 msk vetemjöl
1 msk paprikapulver
1 msk curry
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
3 msk tomatpuré
3 dl vatten
2 msk matolja

Gör så här

1. Skala och tärna löken. Strimla köttet. Blanda grädde och vatten. Blanda mjöl, salt, peppar, paprikapulver och curry i en stor plastpåse. Lägg i köttstrimlorna och skaka om.

2. Värm upp oljan och fräs löken mjuk. Tillsätt köttet och låt det fräsa en stund. Slå på gräddvattnet och tillsätt tomatpurén. Sjud ca 15 minuter.

3. Servera gärna med kokt broccoli och ris.

4 - 5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr