3 stora ägg
1,5 dl socker
5 msk potatismjöl
3 msk kakao
1 tsk bakpulver
Fyllning:
1 dl vispgrädde
0,5 burk Kesella
0,5 dl socker
200 g hallon
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver. Sikta ned blandningen i äggvispet och rör om försiktigt.
3. Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen ca 5 minuter.
4. Strö litet socker över ytan och stjälp upp på bakpapper. Pensla med kallt vatten på papperet och dra försiktigt loss det. Vänd papperet och låt kakan svalna under det och en handduk.
5. Vispa grädden och blanda med Kesella och socker. Rör sist ned hallonen. Bred krämen på kakan och rulla ihop från långsidan med hjälp av papperet.
Ca 12 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…