150 g smör
1,5 dl socker
2 ägg
1 dl mjölk
2 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
5 msk kakao
2 tsk bakpulver
100 g jordnötssmör
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smöret i en kastrull på låg värme. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda i smör och mjölk och rör om.
3. Blanda vaniljsocker, vetemjöl, kakao och bakpulver och vänd ned detta i äggsmeten.
4. Fyll upp 12 stora muffinsformar med smet till 2/3. Marmorera muffinssmet och jordnötssmör så att muffinsen blir melerade.
5. Dekorera med några chokladknappar. Grädda mitt i ugnen 12 - 15 minuter.
12 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…