3 dl vispgrädde
2 äggulor
100 g mörk choklad, 70%
ev 1 espresso
1. Smält chokladen över vattenbad. Låt svalna något. Vispa grädden, varken för löst eller för hårt. Blanda ned äggulorna i grädden och avsluta med chokladen. Vill man kan man även tillsätta en espresso.
2. Rör om försiktigt till en jämn mousse. Fyll botten med färska jordgubbar och fyll på med chokladmoussen. Toppa med färska jordgubbar.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…