Placeholder

Chokladmousse med färska jordgubbar

Ingredienser

3 dl vispgrädde
2 äggulor
100 g mörk choklad, 70%
ev 1 espresso

Gör så här

1. Smält chokladen över vattenbad. Låt svalna något. Vispa grädden, varken för löst eller för hårt. Blanda ned äggulorna i grädden och avsluta med chokladen. Vill man kan man även tillsätta en espresso.

2. Rör om försiktigt till en jämn mousse. Fyll botten med färska jordgubbar och fyll på med chokladmoussen. Toppa med färska jordgubbar.

2 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.