100 g mörk choklad, minst 70%
1 mogen avocado
1 dl kokosmjölk, endast det tjocka,
krämiga som ligger överst i burken
2 äggvitor
2 msk honung
1 nypa salt
1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält över vattenbad tillsammans med kokosmjölken. Rör samman till en slät massa och låt svalna.
2. Vispa vitorna till hårt skum. Kör avocadon i mixer, tillsätt honungen och chokladsmeten litet i taget så det blir helt slätt.
3. Vänd ned vitorna i chokladsmeten och blanda försiktigt samman. Klicka upp moussen i portionsformar och ställ i kylen några timmar så att det stelnar.
4. Servera gärna med litet vispad grädde.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…