400 ml kokosmjölk
1 matsked sötströ
1,5 matskedar kakaopulver
Eventuellt: 20 gram mörk choklad att riva över moussen
1. Låt kokosmjölken stå i kylen över natten.
2. Då separeras grädden från vattnet.
3. Öppna burken och skopa ut det översta lagret av tjock grädde, kokosvattnet kan du istället använda till en smoothie eller liknande.
4. Mixa kokosgrädden och sötströ i cirka 1-2 minuter i en skål med hjälp av en mixervisp.
5. Häll i kakaopulver och mixa i någon minut till.
6. Eventuellt: garnera med riven choklad. Servera direkt eller förvara i kylskåpet.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng