Placeholder

Chokladmousse gjord på kokosmjölk

Ingredienser

400 ml kokosmjölk

1 matsked sötströ

1,5 matskedar kakaopulver

Eventuellt: 20 gram mörk choklad att riva över moussen

Gör så här

1. Låt kokosmjölken stå i kylen över natten.

2. Då separeras grädden från vattnet. 

3. Öppna burken och skopa ut det översta lagret av tjock grädde, kokosvattnet kan du istället använda till en smoothie eller liknande. 

4. Mixa kokosgrädden och sötströ i cirka 1-2 minuter i en skål med hjälp av en mixervisp.

5. Häll i kakaopulver och mixa i någon minut till.

6. Eventuellt: garnera med riven choklad. Servera direkt eller förvara i kylskåpet.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.