120g Fazer Blockchoklad mörk
45g Vispgrädde 40% vispad
45g Robertson Lemon curd
Smält chokladen i en skål över ett vattenbad
Klicka i chokladen i en form i taget.
Snurra formarna på sidan lite så de går upp på kanten
In i kylen och låt stelna.
Ta sedan försiktigt av formen.
Antingen riv upp den försiktigt eller tryck ut chokladen.
Ha curden i formarna och spritsa på grädden.
In i kylen tills servering
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng