100g Fazer Blockchoklad mörk, Smält
2dl Hallon
2dl Blåbär
1dl Hermesetas Stevia Lättströ
Citronsaft
10g Lidl reduce fat grädde
8 aluminiumform
(10G vispad vispgrädde)
Ha ner bären och Stevia i en kastrull och låt små puttra under lock 5 min
rör om lite då och då.
Ta av från värmen, tillsätt lite citronsaft och låt de svalna.
Smält chokladen i en skål över ett vattenbad
Klicka i chokladen i en form i taget.
Snurra formarna på sidan lite så de går upp på kanten
In i kylen och låt stelna.
Ta sedan försiktigt av formen.
Antingen riv upp den försiktigt eller tryck ut chokladen.
Ha kompotten i formarna och in i kylen.
Spruta på grädde innan servering
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…