100g Fazer Blockchoklad mörk, Smält
2dl Hallon
2dl Blåbär
1dl Hermesetas Stevia Lättströ
Citronsaft
10g Lidl reduce fat grädde
8 aluminiumform
(10G vispad vispgrädde)
Ha ner bären och Stevia i en kastrull och låt små puttra under lock 5 min
rör om lite då och då.
Ta av från värmen, tillsätt lite citronsaft och låt de svalna.
Smält chokladen i en skål över ett vattenbad
Klicka i chokladen i en form i taget.
Snurra formarna på sidan lite så de går upp på kanten
In i kylen och låt stelna.
Ta sedan försiktigt av formen.
Antingen riv upp den försiktigt eller tryck ut chokladen.
Ha kompotten i formarna och in i kylen.
Spruta på grädde innan servering
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng