1. 500 gram Smör
2. 4 dl Florsocker
3. 600 gram vetemjöl
4. 80 gram Kakao
5. 20 gram Vaniljsocker
6. 16 gram Bakpulver
1. Arbeta snabbt ihop alla ingredienserna
använd kallt smör.
3. Väg upp till 300 grams bitar
Rulla till längder .Lägg på smord plåt
Platta till längderna
4. Pensla med ägg , strö över pärlsocker
5. Baka i 200 grader varm ugn eller i
varmluftsugn i 180 grader i ca 12 minuter
6. Skär upp dom i sneda bitar medans
dom fortfarande är varma.
ca 40 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…