INGREDIENSER: ca 10 st (beroende på storlek)
16 st dadlar (utan kärna)
2 msk kokosfett (ekologiskt)
1/2 dl glutenfria havregryn
1.5 msk kakao (ekologiskt)
2 msk svalt kaffe (ekologiskt) alt. vatten
0.5 tsk äkta vaniljpulver
Topping:
Kokosflingor
GÖR SÅ HÄR:
1. Mixa först sönder dadlarna så de blir i mindre bitar. Tillsätt de övriga ingredienserna och mixa till en jämt massa. Forma små bollar och rulla i kokosflingor. Fukta händerna något så blir det enklare att rulla.
2. Kan ätas direkt men de blir godast om de får stå i kylen i ca 30 min innan servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng