Chokladbollar – dadelbollar!

Ingredienser

INGREDIENSER: ca 10 st (beroende på storlek)
16 st dadlar (utan kärna)
2 msk kokosfett (ekologiskt)
1/2 dl glutenfria havregryn
1.5 msk kakao (ekologiskt)
2 msk svalt kaffe (ekologiskt) alt. vatten
0.5 tsk äkta vaniljpulver
Topping:
Kokosflingor

Gör så här

GÖR SÅ HÄR:
1. Mixa först sönder dadlarna så de blir i mindre bitar. Tillsätt de övriga ingredienserna och mixa till en jämt massa. Forma små bollar och rulla i kokosflingor. Fukta händerna något så blir det enklare att rulla.

2. Kan ätas direkt men de blir godast om de får stå i kylen i ca 30 min innan servering.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr