375 g smör
6 ägg
6 dl socker
2 msk vaniljsocker
1 dl kakao
200 g Marabou mjölkchoklad
4,5 dl vetemjöl
1. Sätt ugnen på 150 grader. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm.
2. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Sikta i vaniljsocker och kakaopulver.
3. Blanda i mjöl och smör. Häll smeten i långpannan.
4. Hacka chokladen i bitar efter smak och strö den jämnt över smeten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 35 minuter.
5. Kakan ska vara litet kladdig när den är färdigbakad. Låt den svalna innan den skärs upp i rutor.
6. Kakan går fint att frysa.
35 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng