Choklad- och kokosbollar

Ingredienser

En blandning mellan kokosboll och tryffel. Enkel och god. Perfekt att ha i frysen och ta fram en liten stund innan den ska ätas.

ca 15st:

50 g choklad minst 70 % (såklart helst sockerfri)
50 g kokosgrädde
25 g smör eller kokosolja
50 g kokosflingor + lite att rulla i.

Gör så här

Smält samman chokladen, kokosgrädde och smör i vattenbad. Rör tills du fått en jämn smet.

Blanda ner kokosflingorna och ställ svalt ca 20 minuter.

Forma sedan bollar och rulla i kokosflingorna. Förvara i frysen.

Om du vill kan du tillsätta lite lakritspulver/pepparkakskrydda/några droppar smaksatta steviadroppar i smeten.

https://lesscarbs.se/lchf-godsaker/kramiga-choklad-och-kokosbollar/

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.