En blandning mellan kokosboll och tryffel. Enkel och god. Perfekt att ha i frysen och ta fram en liten stund innan den ska ätas.
ca 15st:
50 g choklad minst 70 % (såklart helst sockerfri)
50 g kokosgrädde
25 g smör eller kokosolja
50 g kokosflingor + lite att rulla i.
Smält samman chokladen, kokosgrädde och smör i vattenbad. Rör tills du fått en jämn smet.
Blanda ner kokosflingorna och ställ svalt ca 20 minuter.
Forma sedan bollar och rulla i kokosflingorna. Förvara i frysen.
Om du vill kan du tillsätta lite lakritspulver/pepparkakskrydda/några droppar smaksatta steviadroppar i smeten.
https://lesscarbs.se/lchf-godsaker/kramiga-choklad-och-kokosbollar/
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…