Choklad, kola & nötter – Tårta

Ingredienser

1 sats Roy fares Chocolate Cake bottnar
2 sats Brinkens kolamousse (gör egen kolasås!)
1 påse kanderade nötter
2 sats vispad Chokladpannacotta

Dekor
Hackade kanderade nötter
Chokladströssel
Toffifee

Gör så här

Botten i tårtring, vispad pannacotta runt kanten, kolamousse i mitten, nötter ovanpå. Upprepa, plasta in ordentligt och låt sätta sig över natten i kylskåp.
Täck med vispad pannacotta.
Dekorera och servera.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Less is norr vid dekoration

Måste vispa upp pannacottan ordentligt igen innan spackling och spritsning

Blir blöt och vattnar sig när den får stå framme, ät direkt från kylskåpet.

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.