1 sats Roy fares Chocolate Cake bottnar
2 sats Brinkens kolamousse (gör egen kolasås!)
1 påse kanderade nötter
2 sats vispad Chokladpannacotta
Dekor
Hackade kanderade nötter
Chokladströssel
Toffifee
Botten i tårtring, vispad pannacotta runt kanten, kolamousse i mitten, nötter ovanpå. Upprepa, plasta in ordentligt och låt sätta sig över natten i kylskåp.
Täck med vispad pannacotta.
Dekorera och servera.
Less is norr vid dekoration
Måste vispa upp pannacottan ordentligt igen innan spackling och spritsning
Blir blöt och vattnar sig när den får stå framme, ät direkt från kylskåpet.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng