2 små fransk minisalami
½ dl russin
2 blockchokladskakor (64%)
Hasselnötter
Flingsalt
Korv- och russinspäckad choklad för den som vågar :).
1. Finhacka minisalamin, russin och hasselnötter var för sig.
2. Smält blockchokladen i vattenbad.
3. Lägg ner salamin och russinen i den smälta chokladen.
4. Klicka ut på ett bakplåtspapper.
5. Garnera med de hackade hasselnötterna och lite flingsalt.
6. Ställ kallt i kyl eller frys så att de stelnar.
Av: Ann Fogelberg, Vinsider.se för Lucia Choklad
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…