Chockoforos

Ingredienser

2 små fransk minisalami
½ dl russin
2 blockchokladskakor (64%)
Hasselnötter
Flingsalt

Gör så här

Korv- och russinspäckad choklad för den som vågar :).

1. Finhacka minisalamin, russin och hasselnötter var för sig.

2. Smält blockchokladen i vattenbad.

3. Lägg ner salamin och russinen i den smälta chokladen.

4. Klicka ut på ett bakplåtspapper.

5. Garnera med de hackade hasselnötterna och lite flingsalt.

6. Ställ kallt i kyl eller frys så att de stelnar.

Av: Ann Fogelberg, Vinsider.se för Lucia Choklad

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.