1 stor gul lök
4 st stjälkar selleri
2 st tomater
2 st vitlöksklyftor
1 tsk zeta creme soltorkade tomater
33 cl mörk Ale
1 l utblandad köttfond
2 paket bacon
400 g nötfärs
500 g ansad högrev
3 st chili
1 st torkad chili
1/2 st habanero
1 tsk Worcestershire sauce
1 tsk honung
Blandade bönor
Salt
Peppar
Oregano
Lökpulver
Paprikapulver
Smoked paprikapulver
Chilipulver
Spiskummin
Serveras med nachos, gurka, sallad och gräddfil, toppa med ost.
1. Hacka och skär upp alla ingredienser!
2. Stek löken på låg värme, till den har mjuknat och är söt.
3. Tillsätt tomat och selleri, stek en stund. Ge kötten stekyta, stek nötfärsen och högreven på HÖG värme.
4. Häll ner öl, vitlök, chili och habanero. Låt kola ner lite.
5. Ha i resten av ingredienserna och låt sjuda tills köttet är mört.
6. Plocka undan och förbered salladen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk