Portioner: 6 små/1-2 stora | Tid: 2 h 5 min
3 st Dadlar
2 st Äggulor
2 dl Kokosmjölk
1 tsk Vaniljextrakt
0,5 tsk Kanel
0,5 tsk Muskot
Häll samtliga ingredienser i en bägare.
Mixa samman med en stavmixer.
Låt stå i kylen i minst 2 timmar men gärna över natten så att chiatoddyn stelnar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…