Recept, två portioner
1 dl cashewnötter
2,5 dl vatten
4 msk chia frön
½ tsk vanilj extrakt
1 msk agave sirap (valfritt)
1. Lägg 1 dl cashewnötter i en mixer tillsammans med vattnet, agavesirap och vaniljessens.
2. Mixa tills du får en helt slät och krämig mjölk.
3. Smaka av och justera ev. smaken tills du är nöjd.
4. Rör i chiafröna och rör ordentligt för att undvika att chiafröna klumpar sig.
5. Häll upp i två skålar.
6. Chiapuddingen är redo att ätas efter ca. en kvart.
7. Servera med färska bär.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng