Körsbärssockerlag
Whiskey
Citron
Äggvita
Rosmarin
Bitter
1. Koka upp vatten och socker, låt svalna
2. Häll i urkärnade körsbär i lagen och låt stå i kylskåp 2 veckor.
3. Blanda whiskey, sockerlag, citron och äggvita i shaker . Fyll på med is. Skaka.
4. Häll upp i glas och garnera med rosmarin samt ett par droppar bitter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…