Placeholder

Cheesy cod

Ingredienser

500 g torsk, filé i bitar
1 kg potatis
--
1 st purjolök, finstrimlad
250 g broccoli, buketter
150 g fetaost, smulad
2.5 dl matgrädde
2 msk grönsaksfond
1 kruka dill, finhackad
1 st vitlöksklyfta, pressad
--
250 g cocktailtomater
0.5 st rödlök, finhackad
2 msk olivolja

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°. Lägg torsken i en ungsform, salta måttligt och vitpeppra lätt. Lägg på en smörklick. Sätt potatisen på kokning.

2. Fördela purjolök, broccoli och fetaost i formen. Blanda grädden med buljong, dill och vitlök och häll över fisken. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min tills torsken är klar (~52 grader).

3. Skär tomaterna i mindre bitar och vänd runt med lök och olivolja till en liten sallad. Smaka av med salt och peppar. Servera till fisken och potatisen.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.