4 port
230 g färskost
1,25 dl vispgrädde
50 ml (25 g) erythritol i puderform
3 msk citronjuice
2 tsk vaniljextrakt eller halva mängden vaniljpulver
1 krm salt
Garnering
1,25 dl färska björnbär (valfritt)
1 tsk rivet citronskal (valfritt)
En krämig efterrätt som smakar sommar. Garnera gärna med färska bär och citronskal för både smaken och synens skull.
Vispa färskost och grädde tills det blir fluffigt.
Tillsätt sötning, citronsaft, vanilj och salt. Vispa ihop.
Förvara i kylskåpet minst 30 minuter.
Toppa med färska bär och citronskal innan servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…