1 kanna
4,5 dl vatten
4,5 dl socker
2,5 dl passionsfruktskött
Saften från en halv citron
Champagne eller mousserande vin
Is
Färsk mynta
Blanda vatten, socker, passionsfruktsköttet och saften från citron i en kastrull och värm tills sockret lösts upp.
Låt blandningen kallna.
Servera 1 del sockerblandning med 3 delar bubbel. Garnera med is och mynta.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…