Botten : 180 g kex ..... ev glutenfria sätt i matberedare mixa
ca ½ dl olja tillsätt + lite kardemumma
Tryck fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbara kanter
Häll i botten och jämna till.
Grädda i 175* ca 10 min.
Fyllning: koka upp lättsockrad sylt ca 2 dl och avred med 2msk
potatismjöl utrört i vatten .
Tillsätt 3-4 dl frysta eller färska bär tex hallon och jordgubbar
Häll i pajskalet och kyl .
Maräng : mät upp 1 dl kikärtsspad från konserverade kikärter
tillsätt 1 dl socker + 1 tsk vaniljsocker + 1tsk cirtonsaft
vispa med elvisp till skum 5-10 min. Så att det går att
vända upp och ner.
Stryk på marängen och bränn marängen med en brännare.
Beskrivningen finns med ingredienserna.
Allt i ett
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…