Camillas kikärtsmaräng paj.

Ingredienser

Botten : 180 g kex ..... ev glutenfria sätt i matberedare mixa
ca ½ dl olja tillsätt + lite kardemumma
Tryck fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbara kanter
Häll i botten och jämna till.
Grädda i 175* ca 10 min.

Fyllning: koka upp lättsockrad sylt ca 2 dl och avred med 2msk
potatismjöl utrört i vatten .
Tillsätt 3-4 dl frysta eller färska bär tex hallon och jordgubbar
Häll i pajskalet och kyl .

Maräng : mät upp 1 dl kikärtsspad från konserverade kikärter
tillsätt 1 dl socker + 1 tsk vaniljsocker + 1tsk cirtonsaft
vispa med elvisp till skum 5-10 min. Så att det går att
vända upp och ner.
Stryk på marängen och bränn marängen med en brännare.

Gör så här

Beskrivningen finns med ingredienserna.
Allt i ett

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.