Butterscotch impossible pie

Ingredienser

4 eggs

230g (1 cup) brown sugar, firmly packed

125g butter, melted, cooled

100g (2/3 cup) plain flour

100g (1 cup) desiccated coconut

340ml can evaporated milk

300ml thickened cream

Icing sugar, to serve

Double cream, to serve

Gör så här

Step 1
Preheat oven to 180C/160C fan-forced.
Grease a 4cm-deep, 26cm ceramic pie dish.
Step 2
Place eggs , sugar , butter , flour , coconut , evaporated milk and cream in a food processor and process until smooth (see note).
Pour into prepared dish.
Bake for 55 to 60 minutes or until set on top and slightly wobbly in the centre. Set aside to cool, then refrigerate for one hour to chill.
Step 3
Dust with icing sugar and dollop with cream.
Serve.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.