4 eggs
230g (1 cup) brown sugar, firmly packed
125g butter, melted, cooled
100g (2/3 cup) plain flour
100g (1 cup) desiccated coconut
340ml can evaporated milk
300ml thickened cream
Icing sugar, to serve
Double cream, to serve
Step 1
Preheat oven to 180C/160C fan-forced.
Grease a 4cm-deep, 26cm ceramic pie dish.
Step 2
Place eggs , sugar , butter , flour , coconut , evaporated milk and cream in a food processor and process until smooth (see note).
Pour into prepared dish.
Bake for 55 to 60 minutes or until set on top and slightly wobbly in the centre. Set aside to cool, then refrigerate for one hour to chill.
Step 3
Dust with icing sugar and dollop with cream.
Serve.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng