12-16 st
250 g djupfrysta osockrade Hallon (alt. fryst hallonpure')
1 dl Florsocker
1 st Gelantinblad
3 dl Vispgrädde
Servering
Havreflarn
Frska hallon
1 Tina hallon. Mixa med florsocker i matberedare
Passera gm trådsil så kärnorna försvinner
2 Blöt gelatinbladet 5 min, smält på svag värme
och rör ner purén.
3 vispa grädden inte alltför fast och vänd ner
den lite i taget i purén. Blanda väl och
ställ kallt minst 2 timmar.
Hit kan man förbereda.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…