Busenkel minibakelse m hallonmousse

Ingredienser

12-16 st

250 g djupfrysta osockrade Hallon (alt. fryst hallonpure')
1 dl Florsocker
1 st Gelantinblad
3 dl Vispgrädde
Servering
Havreflarn
Frska hallon

Gör så här

1 Tina hallon. Mixa med florsocker i matberedare
Passera gm trådsil så kärnorna försvinner
2 Blöt gelatinbladet 5 min, smält på svag värme
och rör ner purén.
3 vispa grädden inte alltför fast och vänd ner
den lite i taget i purén. Blanda väl och
ställ kallt minst 2 timmar.

Hit kan man förbereda.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.