Placeholder

Bubblande hallon- och persikolemonad

Ingredienser

8 persikohalvor i lag
2,5 dl hallon
2 dl vatten

Sockerlag:
1,2 dl vatten
1,2 dl socker

2 dl färskpressad citronjuice
2 - 3 dl vatten
alkoholfri cider

Gör så här

1. Koka upp socker och vatten till sockerlagen. Koka tills sockret lösts upp. Låt svalna och kyl väl. Koka upp hallon i en kastrull och låt även dem svalna.

2. Mixa hallon, persika och vatten till en puré. Blanda ned citronjuice i sockerlagen och tillsätt purén. Rör om ordentligt och tillsätt litet vatten.

3. Häll lemonad efter smak i ett glas, fyll upp med cider och rör om. Eller blanda direkt i en karaff och häll i glasen. Toppa med isbitar och njut.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.