8 persikohalvor i lag
2,5 dl hallon
2 dl vatten
Sockerlag:
1,2 dl vatten
1,2 dl socker
2 dl färskpressad citronjuice
2 - 3 dl vatten
alkoholfri cider
1. Koka upp socker och vatten till sockerlagen. Koka tills sockret lösts upp. Låt svalna och kyl väl. Koka upp hallon i en kastrull och låt även dem svalna.
2. Mixa hallon, persika och vatten till en puré. Blanda ned citronjuice i sockerlagen och tillsätt purén. Rör om ordentligt och tillsätt litet vatten.
3. Häll lemonad efter smak i ett glas, fyll upp med cider och rör om. Eller blanda direkt i en karaff och häll i glasen. Toppa med isbitar och njut.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk