500 g brysselkål
8 skivor bacon
smör
riven muskot
salt
peppar
hackad persilja
1. Ansa brysselkålen. Skölj dem och koka i saltat vatten ca 10 minuter tills de mjuknat men ändå är fasta.
2. Skär baconet i bitar och stek krispigt i smör. Lägg i brysselkålen, salta, peppra och riv i muskot.
3. Strö i hackad persilja och servera genast.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…