Chokladganache: 150g mörk choklad, 1,5dl grädde,
Brownie: 200gr smör, 3dl socker, 1,5dl kakao, 1tsk salt, 1msk vaniljsocker, 3 ägg, 1,5dl mjöl
Choklaganachen: hacka chokladen,lägg den i en skål, koka upp grädden häll den över chokladen, låt stå några minuter tills chokladen smält, rör ihop till en slät och fin ganache, plasta bunken och låt stå i rumstemperatur,
Ugn 175grader:
Klä en form på ca 20×25cm med bakplåtspapper smält smöret, tillsätt socker,kakao, salt och vaniljsocker och blanda, vispa ner 1 ägg i taget, vispa ner mjöl och blanda till en slät smet, fördela I formen, grädda mitt I ugnen 20-22 min låt svalna, bred sen på ganachen,rör om den lite först ,ställ I kylen en stund för att stelna
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…