Brownie

Ingredienser

Chokladganache: 150g mörk choklad, 1,5dl grädde,
Brownie: 200gr smör, 3dl socker, 1,5dl kakao, 1tsk salt, 1msk vaniljsocker, 3 ägg, 1,5dl mjöl

Gör så här

Choklaganachen: hacka chokladen,lägg den i en skål, koka upp grädden häll den över chokladen, låt stå några minuter tills chokladen smält, rör ihop till en slät och fin ganache, plasta bunken och låt stå i rumstemperatur,
Ugn 175grader:
Klä en form på ca 20×25cm med bakplåtspapper smält smöret, tillsätt socker,kakao, salt och vaniljsocker och blanda, vispa ner 1 ägg i taget, vispa ner mjöl och blanda till en slät smet, fördela I formen, grädda mitt I ugnen 20-22 min låt svalna, bred sen på ganachen,rör om den lite först ,ställ I kylen en stund för att stelna

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.