Ingredienser
1 bröd
80 g finhackade mandlar
60 g solrosfrön
80 g havregryn
1 msk bakpulver
170 g keso
1 tsk havssalt
Så här gör du
Spara recept Skriv ut Dela
40 minuter
Sätt ugnen på 180 grader. Blanda mandlarna och resten av ingredienserna i en bunke. Häll smeten i en brödform iklädd bakplåtspapper. Stekas längst ner i 35-45 min (jag steker mina bröd i 40 min). Enjoy!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…