Ca 15 st
1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (Obs! det står sötad på burken)
25 g smör
½ dl kakao
1 krm salt
Garnering
chokladströssel (eller kokos)
GÖR SÅ HÄR
1. Blanda alla ingredienserna i en rymlig kastrull.
2. Värm långsamt upp smeten och låt det puttra på låg värme tills massan tjocknar, 8–10 min. Rör om hela tiden med en slev. Var försiktig med värmen för det är mycket lätt att bränna kondenserad mjölk.
3. Låt massan svalna och rulla till ca 15 bollar.
4. Rulla bollarna i chokladströssel (eller kokos). Förvara kolorna i en burk med tätslutande lock i kylen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…