1 del bitter (t.ex. Campari)
1 del bourbon
1 del söt röd vermouth
1 maraschinokörsbär
is
1 droppe orange bitter (frivilligt)
Du behöver en lång sked, cocktail-shaker, mått.
Lägg cocktailglas samt shaker i frysen, låt dem ligga ca 10 min.
Ta ta fram alla ingredienser, lägg fram körsbären.
Samla alla gäster så du inte behöver gå och ropa på dem när du är klar med cocktailen.
Nu är timing viktigt:
Ta fram shaker och glasen.
Lägg i ev maraschinokörsbär i glasen.
Fyll upp shakern med två tredjedelar is.
Mät upp ingredienser i shakern.
Rör försiktigt ca 10 sek.
Häll upp i cocktailglasen och servera gästerna direkt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…