Placeholder

Bookmakertoast

Ingredienser

4 ryggbiffar eller entrecòte
4 surdegsfrallor
1 stor tomat i tunna skivor
1 rödlök i tunna skivor
4 stora salladsblad
4 tsk dijonsenap
4 msk finriven pepparrot
salt
peppar
pommes frites till servering

Gör så här

1. Stek nötköttet till önskad stekgrad. Salta och peppra. Låt vila 5 minuter.

2. Dela bröden och bred senap på botten. Lägg sedan på sallad och tomater. Skiva köttet cm-tjockt och lägg det ovanpå tomatskivorna.

3. Strö över tunna rödlöksringar och toppa med pepparrot.

4. Servera med pommes frites.

4 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr