800 g rostbiff
4 skivor surdegsbröd
2 dl majonnäs
0,5 dl creme fraich
1,5 tsk dijonsenap
2 stora tomater
Picklad rödlök (321 recept)
2 pepparrot
Pöspommes
Stek kött i smör. Pensla regält med grädde o soja
I ugn 55 grader i flera timmar
Blanda majonnäs, creme fraich senap o en halv pepparrot (smaka av) låt stå till sig
Stek brödskivorna i smör
Bred på cremen
Tomatskivor
Sallad
Kött skuret i tunna skivor
Picklad rödlök
Mycket riven pepparrot
Servera med pommes såser, bea o pepparrotscreme
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng