Bön & champinjon gryta

Ingredienser

2 burkar vita bönor med tomatsås
1 burk kidney bönor
2 gula lökar
1 halv burk champinjoner
3 slevar med kokosdricka (eller dylikt)
Basilika
Cayennepeppar
Chilli pulver
Paprika pulver
Smör

Gör så här

1. Skär upp löken i fina bitar
- stek den i smöret, tillsätt champinjonerna när löken nästan är färdig
2. Häll i vita bönorna
- glöm inte att röra om, det fastnar lätt i botten
3. Sila kidney bönorna
- häll i bönorna
4. Rör i kokos drickan
5. Till sist, tillsätt kryddor efter smak

Jag åt detta tillsammans med potatis, går fin fint att äta det som det är också

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr