2 burkar vita bönor med tomatsås
1 burk kidney bönor
2 gula lökar
1 halv burk champinjoner
3 slevar med kokosdricka (eller dylikt)
Basilika
Cayennepeppar
Chilli pulver
Paprika pulver
Smör
1. Skär upp löken i fina bitar
- stek den i smöret, tillsätt champinjonerna när löken nästan är färdig
2. Häll i vita bönorna
- glöm inte att röra om, det fastnar lätt i botten
3. Sila kidney bönorna
- häll i bönorna
4. Rör i kokos drickan
5. Till sist, tillsätt kryddor efter smak
Jag åt detta tillsammans med potatis, går fin fint att äta det som det är också
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng