0,5 dl socker
2 msk potatismjöl
valfria bär som täcker formen
Pajdeg:
2 dl vetemjöl
1 dl socker
100 g smör
200 g flagad mandel
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Täck botten av pajformen med bären, sockra och pudra över potatismjöl. Blanda socker, mjöl och tärnat smör och nyp ihop till en deg.
3. Arbeta sist in flagad mandel och fördela sedan degen över bären. Sätt in i ugnen och grädda tills den fått fin färg. Toppa med färska bär.
4. Servera med vaniljsås.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng