Placeholder

Blåbärshallonglass

Ingredienser

100 g frysta blåbär
100 g frysta hallon
90 g socker
1 äggula
1 msk citronjuice
2,25 dl standardmjölk
1 dl vispgrädde

Gör så här

1. Kör bär, mjölk, socker, citronsaft och äggula i mixer. Blanda ordentligt med grädden.

2. Kör blandningen i glassmaskin 35 - 45 minuter. Är bären frysta när de mixas blir glassen färdig fortare.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr