Ca 300 g björnbär
2 msk potatismjöl
100 g vit blockchoklad
2 - 3 msk socker
Pajdeg:
200 g mandelmassa
100 g smör
2 stora eller 3 små ägg
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Bred ut björnbären i en smord pajform och pudra socker och potatismjöl över bären. Grovhacka den vita chokladen över bären.
3. Rör samman pajdegen - mandelmassa, rumstempererat smör och ett ägg i taget rört till en jämn smet - och klicka ut den över björnbären och den vita chokladen.
4. Grädda ca 20 - 30 minuter tills pajen fått fin färg och servera med grädde, vaniljsås eller glass.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…