6 äpplen
150 g smör
3 dl havregryn
2 dl socker
1,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
0,5 dl ljus sirap
2 msk mjölk
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skala, kärna ur och skiva äpplena tunt. Lägg äpplena i en smord, ugnssäker form. Smält smöret i en kastrull och ta från värmen. Blanda i alla övriga ingredienser.
3. Fördela smeten över äpplena och ställ in i ugnen ca 30 minuter eller tills pajen är gyllenbrun och knäckig.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…